Post has published by Feffie
Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Ichiro gäspade stort där han satt på hästryggen och fläktade lätt med handen i ansiktet. Det tog verkligen på krafterna att resa genom öknen. Varmt på dagarna och kallt på nätterna, fast han hade ju Dexter att värma sig vid så han klagade inte det minsta. Nu ville han dock komma fram snart men det återstod säkert flera veckors restid kvar, om han hade tur. Men allt detta hade gett honom mycket tid med Dexter och mannen var rolig att vara runt och det var väl en bra sak?
  Det blå ögat studerade ödemarken runt dem och han hörde hur Tore andades tyngre, något som fick honom att höja blicken till mannen bredvid honom.
  ”Ska vi ta en drickpaus? Tror hästarna behöver det.” sade han innan han höll in hästen som trött stannade och Ichiro svingade sig ner från hästryggen med smidiga rörelser innan han började leta efter vattnet. Han hittade det lite undangömt bland packningen på hästen och samtidigt som han tog bort korken så gick han fram till hästens huvud. Tore såg nyfiket på honom då han kom fram och Ichiro höll handen under flaskan som han sedan började hälla ut över handen. Men istället för att rinna mellan fingrarna så fångades vattnet upp ovanför handen, det såg ut som att det landade i en osynlig skål. Det kom väl till pass att kunna styra över elementen, speciellt nu. Han skulle behöva en ordentlig vindpust också men han ville inte bli för trött heller, något han blev då han använde sina förmågor. Tore stoppade mulen i vattnet och drack girigt medan han själv stod och väntade på att han skulle bli klar. Det var klart han var törstig, speciellt i den här värmen. Då Tore var klar så gick han till Astor och gjorde samma sak för honom. Ett svagt leende spred sig över läpparna då han såg att drickpausen behövdes och då hästen var nöjd så räckte han vattnet till Dexter innan han torkade bort lite svett från pannan.
  ”Den här värmen kommer bli min undergång.” flinade han roat innan han kastade en blick mot Tore som stod med halvslutna ögon och vilade.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Dexter saknade havet där de red igenom öknans värme men frågan var ju om han faktiskt inte skulle sakna Ichiro mer än vad han saknade havet när han väl var ute på det igen. Det var nytt för honom att känna sig så hemma som han kände sig med Ichiro och det sa honom att hans längtan efter Ichiro skulle bli enorm när de väl separerade. Hur skulle han egentligen reagera på det? Han hade ju redan funnit sig i att planera att våldsgästa Ichiro varje gång han var i närheten, och något sa honom att han ofta skulle hålla sig i närheten med..

  Värmen var olidlig men ingenting som störde honom mycket trots allt skumt nog. Visst var han svettig och solbränd men med tanke på att han ofta somnade i sanden på en strand så var han ju inte direkt ovan heller. Då Ichiro sa åt honom att de borde ta en drickpaus så nickade han roat och klappade Astor över halsen innan de saktade ner och till slut stannade upp. Han hoppade då ner i sanden de befann sig på med en lätt duns ch sträckte nöjt på sig. Jo han hade ju lite ömmande rumpa för ögonblicket efter den långa ritten så att sträcka på sig var välbehövligt. De var rätt nära havet men som sagt mest för att inte hamna helt i den farliga öknen, han såg till att hålla dem nära grönskan vid kusten även om det kanske var en kilometer till grönskan så var det inte för långt ifall de skulle behöva fylla på vatten eller liknande. Det och för att undvika för stora sandstormar vilket ofta kunde ha dödliga efterdyningar.

  Han torkade ansiktet med sin skjorta innan de lysande, gula ögonen fästes lite lekfullt på Ichiro som vattnade hästarna. Han tog emot vattnet för att faktiskt ta ett par klunkar från säcken innan han fyllde handen med vatten för att svalka ner ansiktet aningen. Han sprätte sedan lite lekfullt vatten på Ichiro för att kyla ner honom med lite roat. “Haha tro det eller ej men jag är van att somna full på stränder så detta stör mig inte allt för mycket.” Ja det var inte direkt så att det var svårt att tro på att Dexter somnade full på stränder, det var mer skumt att tro att han somnade nykter på en strand trots allt. Hans hy var av karaktären att den blev brun och inte rosa dessutom vilket självfallet inte skadade heller. Hans ljusa hy hade blivit brun vid det här laget vilket fick hans ögon att sticka ut mer än förut om möjligt.

  Han riktade ner ansiktet mot marken med ett litet hummande innan han satte sig på huk för att gräva i sanden mest för att det för honom verkade vara logiskt. Efter en stunds grävande så greppade han tag i en vackert vit sten i storlek som en snusdosa och borstade bort sanden från en bit naturlig marmor. “Men se här, denna blir bra.” Sa han lite glatt mystiskt innan han stoppade ner den i fickan innan han såg upp på Ichiro leendes igen. “Kommer bli skönt att få lite kvällssvalka senare, känner mig som en grillad kyckling.” Skrattade han till innan han reste sig upp igen och räckte över vattensäcken till Ichiro så han med kunde dricka lite från den. “Vi borde röra oss lite åt grönskan igen för att fylla på lite vatten. Vi har rätt mycket kvar men i denna värmen kommer det gå åt snabbt.”

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Han gav Dexter en låtsas sur blick då denne skvätte vatten på honom, men log snart då denne tog till orda och han nickade lätt.
  ”Jag kan se det framför mig.” det skulle göra ont att behöva vara ifrån mannen då de väl kom till den avsedda destinationen. Han behövde ju dit för att lära sig men ville han verkligen lämna Dexter? Vad för val hade han? Han vägrade vara på ett skepp där minsta lilla våg kunde få honom att falla i vattnet, han kunde ju drunkna! Då han såg hur Dexter sjönk ner på huk så vred han blicken mot denne och höjde frågande på ena ögonbrynet. Vad letade han efter? Han hann inte ställa frågan högt innan Dexter tycktes finna det han letade efter, en vacker bit av marmor. Fanns det sånt här ute?
  ”Vad ska du ha den till?” att Dexter hade en tendens att hitta saker helt konstigt hade han nästan blivit van vid. Men vad skulle han ha en bit marmor till? Det var allt en underlig grej att hitta helt random ute i en öken. Då mannen sade det om att han kände sig som en grillad kyckling så kunde han inte hålla tillbaka skrattet samtidigt som han drog tyglarna över Tores huvud, klappade honom lite över halsen och började gå åt det håll han gissade var mer grönska eftersom det var det mannen sagt. Det var ganska logiskt att hålla sig nära det, men han ville hemskt gärna komma fram någon gång, eller åtminstone komma bort från den stekheta värmen. Han hade dessutom hunnit ta emot vattnet ifrån mannen, stannade upp med Tore och drack några klunkar innan han fortsatte gå igen. Var det något han inte kunde så var det att dricka och gå samtidigt, det slutade alltid i katastrof. Efter att de gått en stund så verkade de komma fram till ett hyfsat bra ställe men Ichiro sneglade emot Dexter, mest för att se om denne skulle hitta något annat bättre ställe än det han själv hunnit se. Med den andre visste man ju inte helt säkert, eller hur? Det var som med marmor stenen, vad som helst kunde duka upp då man var i närheten av Dexter.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Jo det var nog inte svårt att se en full Dexter sova på en tropisk strand så vid Ichiros kommentar så skrattade han till lite roat medan han höll på med sitt. Då han lagt marmorstenen i fickan så kom Ichiros fråga flygande mot honom vilket fick ögonen att lekfullt glimma till lite då det var hemligt varför han bestämt sig för att han behövde en marmor sten. Så just därför sa han bara lite lekfullt; “Det är inte viktigt just nu ~ ” medan han rätade sig helt för att greppa tag i Astors tyglar och börja leda honom åt samma håll som Ichiro och Tore var på väg åt. Han såg hur Ichiro stannade upp i sin framfart för att dricka vilket fick honom att flina till lite roat, kom på att han säkerligen inte druckit rom på åtminstonde femton minuter vilket fick honom att fiska upp sitt rom kärl från packningen och ta en klunk rom innan de fortsatte framåt.

  De gick under behaglig tystnad fram till platsen och Dexter gav Ichiro ett leende för att säga till honom att detta fungerade fint om man frågade honom. Det fanns ju färskvatten vilket var det som de behövde, dessutom fanns det gräs som Astor redan böjt ner huvudet för att äta av. Det var rätt fascinerande att se omgivningen de befann sig i. Den föredetta tropiska jungeln som de haft i början på resan hade ändrats mer till palmer och vackra växter som inte var lika tätt som jungeln hade varit. Det var på sådanna här platser Dexter trivdes som bäst och medan Ichiro fyllde på vatten och hästarna betade så hade han tagit sig fram till en palm för att greppa en av de fallna, gröna fukterna innan han tog sig tillbaka till Ichiro. “Du ska få smaka på något” Sa han muntert medan han drog sin vassa kniv och började avlägsna det gröna husket från den bruna kokosnöten innan gjorde ett hål i nöten. Sedan gick han fram till Ichiro och satte nöten i hans händer. “Smaka på det” Sa han uppmuntrande och betraktade hur Ichiro skulle reagera på saken. Skulle han likt Dexter uppskatta den söta drycken?

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Ichiro vred på huvudet från vattnet till Dexter som talade och han följde denne med blicken då han började fixa med en stor, grej. Vad det var visste han inte på en gång, han trodde inte att han sett något liknande inte. Medan mannen kämpade med, vad det nu var, så fyllde Ichiro klart alla vatten krus, innan han satte dom vid sadeln och vände sig sedan mot Dexter igen. Det var samtidigt som han vände sig om som mannen reste sig och snart fick han saken i händerna och han såg lite oförstående på den äldre. Vad skulle han göra med den? Smaka på vad? Han rörde lite på händerna, hörde hur det kluckade inne i grejen och förstod att det måste vara något drickbart. Var det en kokosnöt? Han hade läst om dom, men aldrig sett en själv. Han höjde nöten och drack försiktigt av det som fanns i den. Det var otroligt gott, men han sparade ändå lite så att Dexter också skulle få något. Han räckte nöten mot mannen och log stort.
  ”Det var riktigt gott! Vad är det?” han var ju tvungen att veta om det var en kokosnöt eller inte. Han kunde nästan slå vad om att det var en, men helt säker kunde han ju inte vara. Kunde man inte äta kokosnötter också? Den blå blicken sänktes till nöten och han tippade huvudet lite åt sidan. Han hade inte en aning om hur man skulle bära sig åt för att äta den, det såg väldigt svårt ut.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Dexter såg roat på hur Ichiro undersökte nöten i sina händer innan han slutligen drack av det söta innehållet innan han räckte den tillbaka till honom. Han hade inte räknat med att han skulle få lite av kokosmjölken men det värmde i alla fall att Ichiro ville dela med sig av sin gåva. Han tog emot nöten och drack upp det sista av innehållet med en förnöjd suck. Han svarade sedan; “Det är en kokosnöt, om du frågar mig så ger det en mycket energi inför resor, skulle gissa för att det är så sött.” Sa han roat medan han sänkte nöten och satte sig på huk. “Men det är inte allt..” Sa han innan han slog ner nöten på en sten så att den sprack mitt itu innan han reste sig upp och sträckte över ena halvan till Ichiro. När han väl tagit den så visade han hur han skulle göra nu. Han greppade det vita köttet med fingrarna och bröt av en bit kokoskött och stoppade biten i munnen. Såg menande på Ichiro för att få honom att göra samma sak.

  “Detta är det perfekta snackset när man befinner sig på stranden om du frågar mig.” Han väntade tills Ichi smakat en bit innan han med ett brett leende frågade; “Gott eller hur?”

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Det blå ögat följde Dexter då denne satte sig på huk och slog nöten i en sten. Han höjde lite frågande på ena ögonbrynet och tog emot den halva nöten då mannen sträckte den emot honom. Sedan följde han den andre med blicken igen, tog lite av det vita på insidan av nöten och stoppade lite försiktigt i munnen. Han började tugga och blev faktiskt förvånad ännu en gång, det var riktigt gott. Det var också det Dexter frågade, om det var gott och Ichiro nickade hastigt.
  ”Oh ja!” han tog ännu mer av kokosnöten och erbjöd Tore lite och hästen smakade försiktigt på det han erbjöd. Det verkade som att hästen också tyckte om det han bjöd på och Ichiro flinade till innan han tog en bit själv och vände sig tillbaka mot Dexter.
  ”Jag har aldrig varit till stranden.” erkände han och erbjöd lite mer till Tore medan han höll blicken på mannen framför honom. Han trodde inte att han missat något då han aldrig varit på stranden. Det var ju bara sand och vatten, vatten som han avskydde. Sen hade han hört att sand fastnade precis överallt och det hade han ingen lust att ta itu med. Sen hade han ju aldrig haft någon bra anledning till att besöka en strand, han hade bara haft ursäkter, vilket passade honom fint.
  ”Jag tror inte jag missat något, eller hur?” tillade han med ett leende innan han tog det sista från kokosnöten och delade det med Tore.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Han gillade alltid av någon anledning ljudet när man knäckte en kokosnöt, eller ja, nötter i allmänhet. Det hade ett sådant där behagligt ljud när man väl fick sitt snacks från vad som vanligtvis kunde ses som en hel härva att få fram det. Det problemet hade ju inte Dexter direkt, det var skrämmande till och med hur lätt han hade för saker och ting om man väl tänkte på det, så det var väll tur att han inte tänkte så mycket. Det hade ju varit så hela hans liv trots allt. Han skrockade till över den omedelbara reaktionen från Ichi där han åt av nöten och kände sig varm över hans reaktion, att han uppskattade det så pass mycket som han gjorde. Han fann att han bara stod och varmt blängde på Ichi ett bra tag tills erkännandet kom och fick honom att inse vad han sysslat med vilket gjorde att han kliade sig lite lurigt i nacken med blicken som föll bort mot stranden. Aldrig varit på stranden? Verkligen?

  Han höll sig tyst tills undrandet kom från Ichiro vilket fick honom att svara lite roat; “Kokosnätter är ju bara en sak som du har missat med stranden.” Följt av en liten blink mot honom. Jo det fanns massor att uppskatta med stranden, förutom havet i sig. Fanns ju allt möjligt intressant från djur likt krabbor, snäckor, kokosnötter men även saker likt uppspolade föremål och gömd alkohol. Det sista mer i hans egen erfarenhet. “Det finns massor att uppleva på en strand, så vi borde ta oss dit någon gång när du känner för det.” Flinade han medan Astors mule kom trevande över hans arm vilket fick honom att bryta av en bit nöt och mata Astor med biten. Hästen trevade med tuggorna innan det verkade som att även han uppskattade smaken av kokosnöt.

  “Vill du rida mer över stranden på väg uppåt?” Undrade han sedan, väl medveten om att det faktiskt var Ichiro som bestämde; det var ju han som betalade eller hur? Även om det mer kändes som en vänskaplig resa än företagsresa efter allt så var han ändå tvungen att tänka lite på det.

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Besöka stranden redan nu? Fast varför inte? De hade ju inte direkt någon tid att passa, eller hur? Ichiro vred blicken emot Tore som nu stod intill honom och tiggde mer kokosnöt och han gav hästen en bit till medan han funderade. Var det verkligen värt det? Kanske, men han hade hört en del om havet och hur vackert det var på en strand och visst var det lite lockande att se vad alla pratade om. Fast han ville egentligen hålla sig så långt ifrån havet som möjligt. Till slut drog han fingrarna över Tores mjuka mule och såg upp emot Dexter.
  ”Okey, vi har ju inte direkt någon tid att passa så vi hinner.” han nickade lite innan han åt upp det sista ur nöten, övervägde att behålla den som skål för hästarna att dricka i men ångrade sig sedan. Det var bara onödig packning trots allt. Ichiro svingade sig smidigt upp på hästryggen igen, kastade bort nöten där den inte skulle vara i vägen för någon och väntade sedan på Dexter så att denne kunde visa vägen. Ichiro hade trots allt aldrig varit här innan så han skulle säkert kunna rida vilse.
  Så fort havet och stranden bredde ut sig så kände han hur Tores steg blev ivrigare och han klappade hästen lugnande på halsen.
  ”Vi ska INTE ner i vattnet, gubben.” nej, där gick gränsen. Det blå ögat studerade allting framför sig, visste inte hur han skulle reagera på det som fanns framför honom. Det var gul sand och blått hav, något han såklart hört om innan. Inte hade han trott att det skulle se ut såhär. Tore frustade otåligt och började nästan trava ner till vattnet, men Ichiro höll in honom och styrde bestämt bort från vattnet.
  ”Nej du, så kul ska vi inte ha det.” mumlade han fram och pillade lite med manen innan han såg upp igen. Det blåste ordentligt, men bara svalt och det var ganska skönt. Tore krafsade ogillande med hoven i sanden så den stod som en kaskar runt omkring dem men Ichiro brydde sig inte så mycket.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Dexter flinade uppskattande över att Ichiro verkade inse att de inte direkt hade någon brådska och klappade Astor på halsen innan han med tog sig tillbaka upp på hans rygg. De började rida bort mot stranden under den gassande solen och hade de hört en ensam falks skrik så hade det inte direkt förvånat honom. Det var otroligt varmt på dagstiden trots allt.

  När de var framme och Ichiro sa åt Tore att de inte skulle ner i vattnet så flinade Dexter till och manade på Astor att springa ut i det svalare vattnet. Vattnet flög åt alla möjliga och omöjliga håll från Astors steg tills Dexter snart fick honom att sänka takten och stannade upp med skorna som snuddade vid vattenytan. Astor frustade uppskattande där han stod halvt avsvalkad i havet. Dexter styrde runt hästen och fäste blicken lite lurigt på Ichiro, skulle han kanske få honom att våga sig ut? Kanske?

  “Kom hit Ichiro, det är lång grunt och ingen möjlighet för dig att drunkna. I alla fall inte med mig vid din sida.” Flinade han medan Astor verkade njuta av svalkan. Han fick Astor att ta ett par seg tillbaka mot stranden innan han stannade upp honom igen. “Se? Grunt, svalt och vackert!” Han flinade medan de gula ögonen riktades ner i vattnet och hans leende blev bredare. Utan tvek så hoppade han av Astor ner i vattnet för att rota runt under vattnet och ta upp ett vackert och rätt så stort rosa skal. Tittade in i det för att försäkra sig om att det var obebott innan han lockande höll upp det mot Ichiro. “Gillar du snäckskal?”

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Tore skrapade ännu mer frustrerat med hoven i sanden då Dexter red förbi med Astor. Ichiro höll tillbaka hästen som började ruska på huvudet, mer och mer frustrerad. Han hade säkert tyckt om svalkan, hästen alltså, men Ichiro var fortfarande skeptisk.
  Den blå blicken följde mannen ut i havet och då denne talade så visste han inte riktigt vad han skulle svara. Det var nog ingen risk för döden med Dexter där, men det tog ändå emot. Rädslan var fortfarande där och just nu ångrade han att han ens gått med på att rida ner hit. Tore började skritta ner mot vattnet, men Ichiro tvingade honom att snurra runt i en piruett och stannade sedan.
  ”Sluta..” mumlade han åt hästen, såg upp mot Dexter som hoppat av Astor och nu stod och letade efter något i vattnet. Mer marmor? En nej, det var ett snäckskal. På håll såg han hur solen gjorde så att vattnet på skalen fick det att se glittrigt ut och Ichi bet sig hårt i underläppen, släppte efter lite på tyglarna och lät Tore gå några steg närmare vattnet. Dock höll han snart in honom igen, kände hur svansen svepte ogillande bakom honom då hästen försökte gå ner mot vattnet igen. Nu fick han skärpa sig, Dexter var ju där och det skulle knappast dyka upp någon som ville dränka honom, eller hur? Dessutom kunde han bända vattnet bort ifrån sig om det blev en kris. Han släppte därför efter på tyglarna igen och Tore började ivrigt skritta fram med spetsade öron, först väldigt ivrigt men han lugnade sig då han kände hur Ichi höll in honom igen. Snart befann de sig i vattnet och Ichi var spänd som en fiolsträng. Käkarna var hårt sammanpressade, armarna stela och ryggen rak som en pinne.
  ”Om du skvätter ner mig så eldar jag upp ditt hår, bara så du vet.” sade han mellan dom hoppressade käkarna och kastade en skrämd blick mot Dexter innan han såg upp igen. Nu skulle han dö, helt klart. Hästen skulle skena, han ramlade av och ett odjur skulle komma från djupet och slita honom i stycken.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Dexter hade blicken fäst på sin stackars Ichiro som långsamt lät Tore vandra ut i det svala vattnet vilket hästen verkade uppskatta BETYDLIGT mer än vad Ichiro gjorde. Dexter flinade vidare medan han greppade tyglarna på Astor med sin fria hand och försiktigt tog sig bort till Ichiro som såg ut som om han skulle dö vilken sekund som helst. Den blöta Dexter stannade upp brevid Ichiro och korsade armarna över hans ena knä vilket självfallet blötte ner Ichiro aningen men inte allt för mycket. Han kikade finurligt men ändå ömt upp på honom innan han räckte över det fina skalet till den modiga Ichiro innan han föll tillbaka med hakan mot hans knä. Blicken fäst i hans. “Känner du svalkan i vinden?” Undrade han, oviss om den spända Ichiro skulle lägga märke till något alls för ögonblicket. Han rent av kunde känna att Ichiro skulle göra allt för att ta sig upp på land igen.

  Astor ruskade nöjt på huvudet och nosade aningen på Tore där de stod och njöt i det svala vattnet. Vattnet glittrade runt omkring dem, solen värmde, vinden svalkade och det luktade hemma för Dexter. Han var allmänt nöjd att åter befinna sig vid vattnet igen, kändes som en evighet sedan han varit hemma sist. Hans klargula ögon hade slutits för ett par sekunder innan han slog upp dem igen från sin mysiga känsla där både havet och Ichiro fanns i. Han släppte motvilligt Ichiro för att ta sig till sadelväskan och greppa sin flaska med rom vilket var det ända som saknades just i detta ögonblicket för honom. Han korkade upp flaskan och tog ett par klunkar innan den varma blicken föll på Ichiro igen. “Se? Detta är väl inte så illa?” Undrade han varmt medan han med sin fria hand skopade upp lite vatten för att gnugga in sitt ansikte med för att få svalkan.

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Ichiro kämpade med att sänka blicken till Dexter som nu stod intill honom. Med en skakig hand tog han snäckskalet, såg bara kort på det innan han kramade om tyglarna igen så knogarna vitnade. Känna svalkan i vinden? Det han kände var hästen under sig som hälsade på Astor och sedan stod och njöt av svalkan, något som han själv inte kunde göra. Han skulle dö snart, så enkelt var det. Det blå ögat sänktes till Dexter då denne talade, gav honom en smått skräckslagen blick innan han såg bort till Tores huvud. Inte så farligt? Det var visst farligt! Havet kunde man inte lita på. I ögonvrån såg han Dexter svalka ansiktet i vattnet men romflaskan i högsta hugg. Nu då han tänkte efter hade han nog inte sett mannen nykter, var inte det underligt? Ichiro såg neråt och upptäckte att han kunde se botten och Tores hovar där nere under vattnet. Långsamt pekades öronen framåt där han satt och stirrade ner på något som låg där, en sten kanske? Men så fort Tore rörde på sig så åkte öronen osäkert bakåt igen, svansen började piska bakom honom och blicken höjdes från vattnet. Kanske skulle han göra som Dexter och bara hoppa av Tore rakt ner i vattnet, bli kvitt rädslan han hade, men han kunde inte. Istället bet han sig hårt i underläppen, drev på Tore som långsamt började skritta upp mot stranden igen. Han insåg väl att det inte var någon idé att kämpa emot en skräckslagen Ichiro? Då de väl kom upp ur vattnet så höll han inte in hästen förrän stranden var en bra bit bort och han drog efter ett lättat andetag och lät hästen få långa tyglar då de befann sig under ett träd. Fy fasen, det där var nog bland det värsta han varit med om och då hade inte någonting hemskt hänt.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Dexter kunde se hur rädd Ichiro blev men log bara lugnande och lät honom rida tillbaka in på stranden utan att säga något om saken. Någon gång skulle han säkert värma upp sig för havets svalka och att han redan fått ut honom i havet var ju ett stort framsteg eller hur? Medan Ichiro skrittade tillbaka till säkerheten så vände Dexter ner blicken för att se vad det var som Ichiro hade tittat på och såg stenen som var halvt begravd i den finkorniga sanden. Han log lite innan han såg upp på Astor, tog en djup klunk rom innan han satte tillbaka flaskan i packningen innan han tog sig upp på Astor för att börja skritta tillbaka Ichiro. Astor gnäggade till där vattnet spred sig runt dem i havet innan det sedan försvann när de nådde land. Dexter red tillbaka till Ichiro med det där lugna leendet på läpparna, helt klart nöjd över det som skett. “Se? Du lever fortfarande eller hur?” Sa han glatt med den lysande blicken i Ichiros. “Oroa dig inte, jag ska inte lura ut dig igen, ville mest bara visa att det inte var så farligt som man kan tro, speciellt inte vid stranden.” Han skrockade varmt till mot Ichiro som verkade betydligt lugnare nu när han befann sig på land igen.

  Han fann sig fastna med blicken på sin lilla kissekatt en stund och det var en lika fascinerande känsla som alltid. Det var få som fångade hans uppmärksamhet på detta sättet som Ichiro gjorde. Tillslut så sträckte han på sig för att styra runt Astor. “Låt oss röra på oss, vi har ett par timmar ridande kvar för dagen innan vi får vila igen.”

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Den blå blicken såg upp då han hörde Dexters röst och han nickade bara enkelt till svar. Jo, han levde tack och lov men det kändes som om allting bara gungade. Rörde Tore på sig? Nej, han var stilla. Mannen fortsatte dock tala och han visste inte riktigt vad han skulle svara. Så han svarade genom att le tafatt mot den äldre. Han kände sig fortfarande skakis och skrämd över vattnet, men då han såg mannens blick så rann det sakta bort. Den lurviga svansen svepte långsamt bakom honom och öronen började slappna av på huvudet. Det var något speciellt med Dexter, denne fick honom så lugn och en känsla i kroppen som var så klockren men samtidigt så främmande.
  Ichiro manade på Tore och följde efter den andre bort från stranden och han kastade en blick över axeln, som för att försäkra sig om att havet inte skulle följa efter och svälja honom. Men vattnet bara skvalpade mot stranden och Ichiro drog en suck av lättnad innan han vände fram blicken och lämnade stranden och framförallt havet bakom sig.
  Dagen flöt långsamt förbi och Ichiro blev bara tröttare och tröttare, så när det var dags att slå läger satt han nästan och sov på Tore. Hästen stannade upp och meoin såg sig tyst omkring, var ganska säker på att Dexter hade hittat ett ställe för dem att stanna och vila på. Han sträckte på sig, gäspade stort och gled sedan ner från hästryggen. Det hade börjat bli kyligt redan och han plockade fram Tores filt som han bredde över ryggen efter att han plockade fram hästens mat. Medan han gav valacken mat från påsen så lyssnade han på omgivningen, kliade Tore i pannan och sneglade då och då emot Dexter.
  ”Längtar du tillbaka till havet mycket?” han antog att mannen gjorde det men han frågade ändå.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Han log mjukt där han såg hur Ichiro gradvist lugnade ner sig efter det chockerande vattenmötet och det var inte förens han lugnat sig som Dexter manade dem till att rida vidare på sitt uppdrag. Eller ja det var ju hans jobb att skydda Ichiro men tekniskt sätt var det väll en typ av uppdrag med att rida tvärs över landsmassan med? Det var ju en bra bit som de tagit sig och de hade en rätt så bra bit kvar dessutom. Hade de tagit skeppet skulle de redan vara framme men Ichiro hade ju som sagt svårt med vatten, speciellt havet i sig. Så här rostades de tillsammans under öknens sol men som tur var så höll han dem nära vattnet. Både för ett frisk havsbris men även så att det var lättare att finna färskvatten för dem och hästarna.

  De hade en bra tid under ritten uppåt mot målet, visst märkte han hur sin lilla misse blev tröttare och tröttare men de pratade om allt mellan himmel och jord utan att direkt prata om något viktigt. Rätt skönt med sådanna ridturer eller hur? När ljuset började lämna dem så hade Dexter redan börjat leta efter en plats för dem att slå läger på vilket självfallet inte tog lång tid för mannen följd av lycka. Han stannade upp Astor en bit från en färskvattensoas i öknen vilket kunde vara bra att ha. Innan han hoppade ner från Astor så drack han ett par klunkar rom, korkade flaskan innan han hoppade ner i den mjuka, varma sanden. Den skulle inte hålla sig varm allt för många timmar till men det tog alltid tid för den att kylas ner av natten helt med tanke på hur varma dagarna faktiskt var. Han klappade Astor tillgivet innan han gick fram och tog Astors mat för att mata honom med det. Kände minsann Ichiros blickar på sig men låtsades som att han inte gjorde det, även om han flinade för sig själv där han stod med ryggen mot kissekatten.

  Sedan kom en fråga och han rätade bort sitt lilla flin innan han vände sig om mot Ichiro, kände dock att det var svårt att hålla ansiktet i styr. Han lyckades men knappt. Han ställde ner matpåsen på sanden framför Astor innan han vände sig så att Astor kunde äta upp innehållet. “Jo visst gör jag det, havet är mitt sanna hem trots allt men det betyder inte att jag är olyckligare på land. Jag trivs bara bättre ute på vågorna än vad jag gör med fast mark under fötterna.” Kanske var det därför han drack så mycket? Men det skulle förvisso inte förklara varför han drack lika mycket till havs dock. “Men jag vet en sak som land har som inte havet äger.. Något jag gillar otroligt mycket..” Sa han medan han gick fram till ichiro, ställde sig tätt framför honom med ena handen om hans nacke där han smekte hans hår lite nöjt. Lutade sin panna mot Ichiros utan att sluta ögonen. Det stod helt klart vad han menade men han kunde inte låta bli att skämta lite trots detta medan han långsamt vinklade huvudet för att närma sig Ichiros läppar. Bara någon centimeter från dem så sa han mjukt; “…kokosnötter.” Vilket helt klart var ett skämt med tanke på att han skrattade till innan han snodde till sig en liten kyss från den andre.

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Varför kändes alltid benen som tunna trådar då Dexter kom sådär nära och tittade på honom med den där blicken? Ichiro visste knappt vad an skulle ta sig till då han kände handen i nacken men han kunde känna hur öronen slappnade av, samt svansen och innan han visste ordet av så stod han där och spann. Han såg hur mannen kom närmare, lutade sin panna emot hans och fastän Ichiro stod och spann så hade han ändå hört dennes ord. Denne tyckte om honom? Ichi av alla människor? Och andra folkslag förstås. Kokosnötter? Då mannen skrattade till så kunde inte han själv hindra ett från hans egna läppar, den andres skratt smittade alltid över på honom, oavsett vilken situation de befann sig i. Sedan kom den snabba kyssen och då läpparna försvann så putade han med underläppen, fortfarande spinnande som en äkta katt. Han ville inte flytta sig från Dexter alls, därför höjde han händerna och grep tag i dennes tröja, drog lite i den för att mannen skulle komma om möjligt ännu närmare.
  ”Vi får väl se till att du får med dig många kokosnötter sen då.” spann han fram, sträckte lite på sig och lät läpparna åter finna Dexters. Detta var inte bra egentligen, kroppen skulle bara vilja ha mer om de bara stod sådär tätt intill varandra. I alla fall för Ichiro, men det var ju omöjligt att inte vilja vara nära Dexter. Hur i hela världen skulle han klara sig då de gick skilda vägar? För han tänkte inte be Dexter lämna havet för honom, det skulle kännas så extremt själviskt och han ville ju att denne skulle vara lycklig, som han uppenbart var vid havet.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Spinnandet var som musik för Dexters öron och han uppskattade att Ichiro verkade förstå att han skämtade om att han menade kokosnötter och faktiskt spädde på skämtet. Talade om för honom att han skulle se till att han fick med sig kokosnötter innan deras läppar åter igen möttes. Dexter var inte direkt den som var skygg av sig, under sitt liv så hade han alltid gjort det han ville med turen bakom sig och den visade sin sanna kraft även här. Med tanke på hur många romantiska partners Dexter hade haft så var det ett rent under att han inte redan var en pappa. Men han visste att han inte var det och det gjorde även hans lycka. Han hade ingen plan på att ta hand om barn så självfallet fick han inga barn. Nu dessutom var det inte ens möjligt för honom att få barn med tanke på att hans känslor hade fallit totalt hos en annan man denna gången och det verkade inte direkt som att de skulle försvinna iväg som vanligt heller. Vanligtvis hade ju Dexter en natts kärlekar och sedan försvann han iväg men denna gång kände han en illvilja till att lämna den andre.. Hur skulle det bli när de nådde sitt mål? Det var ju inte olyckligt med saknad men det skulle inte direkt va något han ville.. Så hur skulle det falla på plats i slutet? Det fick han ju se.

  Han log varmt i kyssen med händerna som slöt sig om Ichiros midja och tryckte honom tätt intill sig. Det var långt ifrån oskyldiga tankar hos Dexter just nu men det skulle ju vara bra om de fick mat i sig först eller hur? Eller så sket de i maten och väntade till frukost? Ja… kanske? Utan blyga drag så trummade hans fingarar mjukt över tröjkanten innan de letade sig in över den varma huden, fördjupade kyssen ytterligare medans han bokstabligen började dansa med Ichiro. Snurrade rytmiskt runt på plats under deras mysiga lilla stund. Var Ichiro hungrig? Han drog sig motvilligt ur kyssen men släppte inte Ichirooch fortsatte dansa lugnt med honom. Armarna som smekte sin väg upp över hans rygg under tröjtyget. Han var ju tvungen att se hur det låg till. “Är du hungrig? Törstig?” Undrade han därför med ögonen som lyste mjukt i det fallande mörkret. “Vi bör tända en brasa för annars kommer vi frysa senare i natt..”

 • Rollspelare
  Member since: 22/08/2021

  Mörkret började långsamt falla runt omkring dem och Ichiro kunde inte sluta spinna där han stod och kände fingrarna mot hyn vid ryggen. Det sista han förväntade sig var att Dexter skulle börja röra sig, vilket han gjorde men inte ifrån honom. Denne började dansa och Ichiro fnissade till mot mannens läppar. Det var verkligen något speciellt med den äldre och det skulle göra så ont när denne begav sig ut på havet igen. Men nu fick han inte tänka på det, han visste inte hur lång tid de hade kvar av resan men han gissade att det var en bit kvar så han fick njuta av allting under tiden. Läpparna försvann bort från hans egna och ett svagt ljud av protest lämnade honom. Hungrig? Törstig? Nej, inte direkt, han var hungrig efter Dexter, så långt kunde han sträcka sig. Det blå ögat studerade de lysande gula och han kände sig alldeles trollbunden. Det kändes nästan magiskt. Ichiro nickade lite grann vid orden om elden, för det var sant.
  ”Jo, men om jag får min vilja genom så kommer vi ha det varmt inatt och då syftar jag inte på elden.” flinade han, gav den äldre en menande blick innan han motvilligt slet sig ur mannens famn för att gå bort till Tore och lägga filten över hans rygg. Sen började han gå och leta efter pinnar, grenar och allt däremellan som de kunde använda som ved. Det var tråkigt, men måste göras varje kväll ändå. Då han samlat en hel hög (så mycket som rymdes i hans famn) så gick han bort till lämplig plats för att börja stapla dom i väntan på Dexter. Han hade helt glömt bort att hämta fnöske för att kunna få elden att starta ordentligt, men egentligen så behövde han inte det.

 • Rollspelare
  Member since: 17/03/2020

  Det var en mysig känsla att höra Ichiros spinnande och hans fnissande där de rörde sig till den ohörbara musiken. Jo Dexter mådde bra med Ichiro, till och mer än vad han redan brukade göra så visst skulle det finnas längtan när de väl separerades och han seglade ut på havet igen. Men oavsett fanns det inget annat val; Ichiro skulle studera magi och det skulle inte han. Han tvekade liksom på att han skulle få stanna där bara för att, de bör ju bara ha stjärterum för de som studerar där trots allt. Men de hade tid tills de delade på sig och den tänkte han ta till vara på! Vid Ichiros ord så glimmade Dexters ögon till med ett litet flin på läpparna då det stod klart att han hade liknande saker i tankarna. Men oavsett så skulle det bli kallt när de väl var klara med sina nattliga aktiviteter. Han gav ifrån sig ett litet ljud när Ichiro lämnade honom som kunde tyda på motvilja men det följdes av ett litet skrockande och en blick som synade Ichiro där han sammlade pinnar. Han borde göra ig nyttig han med trots sin utsikt vilket fick honom att dra fram och lägga filten över Astor. Han fixade med lite diverse ting medan Ichiro fixade med elden, försvann till och med bort en stund för att tio minuter senare komma tillbaka bärandes på två döda harar. Han hade ju sin tur trots allt.

  Medan han lät Ichiro fixa upp elden så satte han sig ner i sanden med ett kokkärl för att flå harliken och lägga pälsarna åt sidan innan han började stycka upp köttet för att gradvis fylla kärlet med det råa köttet. När det väl var gjort så reste han sig igen för att fylla kärlet med vatten innan han strosade omkring och la det ena och det andra om han hittade i grytan. Öknen hade inte gott om kryddor men då de höll sig nära havet så fanns det mer vilket snart fick honom att känna sig nöjd med kryddandet. Han tog sig tillbaka till campplatsen där nu elden tagit form innan han satte kärlet över lågan följt av att han med en utandning satte sig ner framför elden. Såg till att sätta sig nära där Ichiro befann sig och greppade lekfullt tag i hans svans. Han ryckte dock inte i den som han brukade utan strök den bara lite medans han väntade på att grytan skulle koka upp. “Jag hoppas du gillar hare.” Sa han lugnt.

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.