Komaro Rakash

(Orginal artwork av; https://www.deviantart.com/wlop)

Spelas av: [Valentine]

Namn: Komaro Rakash
Kön: Kvinna
Ålder: 25
Längd: 172 cm
Tyngd: 62 kg
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Svart
Födelseort: Thel Shaen
Folkslag: Människa
Lojalitet: Rebell
Civilstånd: Änka

____________________________________________________________

Utseende

Hon är en kvinna som så gott som aldrig visar hur hon ser ut. Klädd i vältäckande kläder med tillhörande huva och mask så är det ytterst få som faktiskt vet hur hon ser ut. Det är inte så att hon ser dålig ut men för henne är det oviktigt hur man faktiskt ser ut, det som betyder något är vad man gör. Om man väl får se henne utan att hon är dold så har hon långt svart hår, mörk hy och klart gröna ögon (Vilka självfallet syns även när hon är dold!). Hon är en blandning av vältränad och smalt byggd med en relativ medellängd för en Iselem kvinna. Då hon tränats som krigare hela livet så har hon en del ärr på kroppen från klingor och dylikt men som sagt så är det sällan som det faktiskt syns.

Personlighet

Som en familjelös änka så kan hon lätt försvinna in i tankarnas värld och därmed sitta tyst, vanligtvis i ett mer enskilt hörn i rebellernas bosättningar. Så gott som alltid så håller hon utseendet dolt såvida det inte är ett måste att hon visar vem hon är. En av få personer som vet hur hon ser ut är rebellernas ledare självfallet men då hon befunnit sig hos rebellerna under halva sitt liv redan så döms hon mest för vad hon gör mer än hur hon ser ut. Visst har det funnits folk som velat se hur hon ser ut men vanligtvis utan direkt lycka i det hela, även om de försökt att få en syn av henne genom att bjuda på stora mängder alkohol.

Hon kan verka kall men för de som känner henne så vet man att det är mest en fasad som hon håller uppe. På insidan är hon en rätt varm person som skulle göra allt för de få som hon anser vara hennes vänner. Det är dock svårt att tjäna in hennes fulla tillit men inte omöjligt; hon är som sagt en person som dömer både sig själv och andra för de handlingar de gör.

Likt de flesta i Iselem så följer hon Sharah även om det är rätt så instabilt från de många olyckor hon gått igenom i sitt liv men man skulle ljuga om man sa att hon kastat bort tron i Sharah helt. Hon var även en av fåtalet kvinnor som fick militärisk utbildning, från början av sin egen far som jobbade inom armen men sedan i regel med tanke på hur bra hon var på att strida.

Egenskaper och förmågor

Besitter magi som få känner till att hon har och som även är ovanlig i det varma landskapet hon lever i. Hon kan skapa och kontrollera is vilket man som sagt inte alltid ser i öknen. Detta har visat sig VÄLDIGT användbart både för överlevnad i den extrema värmen men även i strider.

Svagheter

  • Hon försvinner ofta iväg i tankar när hon umgås med andra då hennes liv inte direkt har varit ett lätt sådant.
  • Hon är ganska så deprimerad djupt inombords som hon får kämpa med att dölja för omvärlden.
  • Hon är inte direkt bra på att läsa vilket i vårat samhälle skulle kalla dyslexi.
  • Har svårt att helt lita på andra.
  • Började helt dölja sitt utseende för ca 10 år sedan i hopp om att tas som mer än ett vackert ansikte.
  • OKÄNT: Dödade sin make som visade sig vara en vidrig person enbart ca 2 veckor efter giftermålet. Detta skedde då han försökte att misshandla henne efter ett antal handlingar av mindre bra karaktär under tiden de kände varandra. Att försöka misshandla en vältränad krigare och försöka förtrycka henne är kanske inte det smartaste man kunde ha gjort och tydligen något han inte fick chansen att försöka igen. Han dog av “hjärtfel” efter att hon bokstavligen fryst hans hjärta.

Länkar till rollspelstrådar

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.