Zazriel Crownak

Spelas av: Feffie

Namn: Zazriel Crownak
Kön: Man
Ålder: 31år
Längd: 189cm
Ögonfärg: Grönblå
Hårfärg: Svart
Kroppsfärg: Ljus
Folkslag: Eshim
Lojalitet: Saskia Belsante – Iserion

 

Bakgrund
Som ung så drömde Zazriel om att bli riddare, en dröm som aldrig lämnade honom oavsett vad som än hände i livet. Han växte upp ganska avskiljt med sin familj och han hade en relativt normal barndom. Det som dock skiljde honom från många andra var dom stora, vita vingarna på hans rygg som växte i takt med kroppen.
Då han hamnade i tonåren så sökte han sig till en närliggande stad där han lärde sig använda illusionsmagi för att dölja vingarna från främlingar. Det var väldigt få vänner som fick veta om vingarna också då han inte ville bli särbehandlad eller råka ut för galna människor, som hans föräldrar varnat honom för. Han jobbade som stallpojke i några år innan han packade väskorna och sökte sig till Iserion där han blev väpnare och med åren så blev han bättre och bättre och klättrade hyfsat snabbt i rang tills hans dröm om riddare blev verklighet. Det var även då som han struntade i magin och lät alla se hans vingar. En bevingad riddare i Iserion? Vilken syn!

Personlighet
Zazriel är en väldigt vänlig och omtänksam person som har lätt till skratt. Han älskar att få folk att slappna av och skratta med honom och han försöker alltid hjälpa de som behöver det. Att se folk lida är något han avskyr och han tar sällan till våld om det inte är riktigt nödvändigt. Han försöker alltid medla fred innan han tar till med hårdhandskarna.
Zazriel är även en lojal, trofast person som just nu enbart tar order från Saskia Belsante.

Familj
Mor: Lunasi Crownak
Far: Hanuk Crownak

 

Egenskaper och förmågor
* Han besitter förmågan att använda illusionsmagi, men på en ytterst liten skala
* Fysiskt stark
* Hyfsat smidig utan rustningen, mindre smidig med rustningen

 

Svagheter
*Han avskyr kyla

Utseende

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.